Trusted Press Release Distribution   Plans | Login    

Briefing Search
Keyword:
Category:

       

    
Author Details
Emi Emilio
villa-rosengarten.blogspot.com/2018/09/recuperezi-paguba-masina-fara-rca.html

Bookmark and Share
RCA si asigurarile auto in Romania
Informatii utile despre zona de RCA si asigurarile auto din Romania - cateva chestii notabile.

BriefingWire.com, 3/02/2017 - Zona de RCA s-a dezvoltat foarte mult in ultimii ani in Romania, astfel incat putem spune ca exista o industrie intreaga alcatuita din service-uri auto, brokeri si companii de asigurari auto.

Datorita efectelor claselor de bonus-malus, politele RCA au crescut in ultima perioada - in cele mai multe dintre cazuri. Dupa cum se stie, s-a pus in balanta si vechimea soferului, a masinii si varsta sau alti factori din aceasta zona a istoricului din zona de expertiza auto.

Este o perioada cand soferii si nu numai se intreaba daca dispar centrele de constatare a daunelor - in luna februarie au aparut in presa declaratii de la oficiali romani care ne spun practic cum ca asiguratorul va avea obligatia sa se deplaseze direct la service-ul auto ales de pagubit si unde acesta intentioneaza sa o repare utilizand asigurarea RCA valabila, la firma de asigurari trecuta in scripte, nefiind obligatoriu ca service-ul sa aiba contract sau linie de decontare directa. Practic, nu se mai aplica sintagma incetatenita pana acum aplicata locatiei ca fiind "centrul de constatare a daunelor".

Asigurari RCA online? Sigur ca da! Acum eMAG iti livreaza rapid asigurarea RCA online vezi info la https://www.emag.ro/asigurari-rca pentru a verifica cel mai ieftin RCA sau cea mai avantajoasa companie la care putem incheia aceasta polita. Dupa completarea unui formular basic, putem obtine compararea politelor RCA si astfel ca vom putea alege cel mai atractiv pret si oferta care ne avantajeaza in acel moment. Soferii beneficiaza - in acest moment cel putin - de livrarea gratuita a politei RCA oriunde in tara (vorbim de livrarea fizica a politei printr-un curier de la o companie specializata).

Alte avantaje pot consta in posibilitatea de a efectua rapid plata cu cardul si apoi putem primi polita pe adresa noastra de email.

Mai multe pe site-ul eMAG.

 
 
FAQs | Contact Us | Terms & Conditions | Privacy Policy
© 2022 Proserve Technology, Inc.